www.tinakolhammar.se


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Denna blogg uppdateras inte längre. Men den ligger kvar som ett tidsdokument över min resa med hästar och allt vad det innebär. Som ett sätt att vara transparent med vart ens intention kan ta en, på vägar som kan ses som senvägar men kanske ändå är helt nödvändiga. Utan värderingar helt enkelt.

Aktuell information om verksamheten som bedrivs idag finner du på hemsidan. Där kan du också skriva upp dig för att få e-postutskick med hästarnas budskap. Vill du höra mer av och med mig finns nu också Miopodden som Emelie Cajsdotter och jag gör tillsammans. Du är såklart alltid välkommen att höra av dig via e-post eller telefon.

Oskar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399