Tänkartid

Hej!

Det känns så mycket som att jag vill säga ”hej!”, det var ju så länge sedan jag hörde av mig här. Som många av er redan vet har Susanna och jag tagit en poddpaus, men podden finns ju kvar att lyssna på. Kanske är det dags för mig att lyssna på den och se hur tankarna utvecklats under de två år vi poddat. Poddens hemsida hittar ni här, och lyssna på den kan man göra via Podcaster, Spotify, Podbean och andra ställen där poddar finns, Kraniosakralterapin fortsätter att vara utvecklande att utöva och jag hoppas att både hästar och människor finner sin styrka genom den. Kursen med Emelie Cajsdotter är bortom ord just nu. Men orden kommer att komma, förr eller senare!

Fast jag tänker och tänker och upplever och upplever och gör och valt att inte dela så mycket just nu, undrar jag ju hur det är med er. Är det någon kvar som hittar till denna blogg? Det vore jättekul om du, ja du ;), ville skriva en kommentar här nedan och berätta: vem är du? Vad önskar du här? Vad skulle jag eventuellt kunna hjälpa dig med?

 

Oskar