# 7. Tillit

Tillit är ett favoritämne för mig som jag inte kunde låta bli att föreslå för Susanna.

Och det gick ju bra, såhär skriver hon om fenomenet:

Vi vet inte hur det är för er, men för oss sätter samtalen i podden igång reflektioner och processer som vi tar med oss ut i vår vardag. Den påverkar hur vi möter kunder, hästar, medmänniskor och inte minst oss själva. I dagens avsnitt kände vi ett behov av att få följa upp några ämnen vi tidigare talat om men som därefter levt kvar med oss. Den röda tråden i avsnittet är tillit, tillit till vår egen känsla, till vår egen förmåga, till våra hästar. 

Redan såhär ett par dygn efter inspelningen har detta tema verkligen fått oss att fundera vidare än mer, och vi är så nyfikna på om det väcker något även hos er. Dela gärna med er!

Trevlig lyssning!