Gothenburg Horse Show och Eurohorse

Nu har det börjat, och jag är inte där… Men, världens bästa team, Parelli team Sverige, är på plats!

Fast imorgon tar jag hela familjen med mig och åker upp för ett gästspel. Jag hoppas hinna vara i montern några timmar för att träffa så många av er som möjligt, men Harald får bestämma tiderna ;). Klockan 12:00-12:30 får han dock inte bestämma för då är det dags för lite uppvisning och undervisning i paddocken. Joanna och Anne, våra tvåstjärniga instruktörer, visar med sina hästar och jag håller i mikrofonen. Tanken är att ge alla kunskap och förståelse om horsenality att ta med sig hem till sin verktygslåda. På lördagen (19:00) står Marianne bakom micken och Karin och Joanna visar med sina hästar. Det ska bli superkul! Missa inte det!

Missa heller inte vårt fina mässerbjudande! Om du bokar en kurs under mässan med någon av instruktörerna får du en gratis åskådarplats eller privatlektion. Lämnar du dessutom in lappen på plats har du chans att få parelliutrustning. Du kan alltså maila instruktören med din anmälan även om du inte är på plats på Eurohorse.

Eurohorse