3 stjärnor

tre stjärnorIgår fick jag beskedet från Parelli Professionals Department i USA att jag uppnått min tredje stjärna som instruktör.

För dig som elev innebär detta vissa förbättringar. Bland annat att du nu kan få undervisning i samtliga fyra savvys av mig, det vill säga även finesse ridning med kontakt via tygeln. Du kan också boka mig för kurser på upp till fyra dagar. Det ser jag mycket fram emot, att få dela längre tid med er och därmed mer kunskap och utveckling. I mån av plats finns det nu också möjlighet att komma som långtidselev hos mig. Är du arrangör och det ibland blivit problem med att jag max undervisat sex ekipage kan jag glädja med att jag nu undervisar upp till tio ekipage på en kurs.

Det passar ganska bra, tre år som instruktör, då är det dags för en tredje stjärna ;).

Undervisar framtida Parelliinstruktör