Tillökning på torpet

Zorro och SiriI söndags körde Kristoffer och jag till Frida utanför Värnamo för att hämta hem två kattungar och idag kom en liten tös till från stallet i Älvasjö. De två syskonen heter Zorro och Sara, förutsatt att de är en kille och en tjej. Siri heter hon som kom idag. Från början var det tänkt att Siri skulle komma med en kattunge från en annan kull men från samma stall som jag döpt till Saga. Men Saga hade förmodligen en medfödd hjärnskada och när hon började krampa fick hon avlivas. Hon ligger nu begravd på kullen i hästhagen med Lady, familjens hund och Pjevs, mamma och pappas katt. Zorro Sara Nu får de bo i källaren ett tag tills de förstår att de hör hemma här. Kanske också så de växer till sig lite, för här stryker en del större katter på gården. Att de får bo just i källaren är för att Kristoffer är allergisk, det kan man dock inte tro eftersom han sitter och leker med dem i timmavis varje kväll ;).Zorro och SiriFörutom kattungar fick jag också en så fin present från Frida. Titta! Oscar och Glimra