Fin dag

Jag tycker i allmänhet att livet är ganska perfekt men vissa dagar har helt enkelt lite mer guldkant än andra. Idag var en sådan dag.

Den startade med trevliga besked från flera håll. Lite kryptiskt jag vet, men kan inte säga mer just nu… Ett par timmar av kreativt skrivande på altanen med en hjälpsam Siri resulterade i en krönika om att vi måste förvalta hästens intelligens till Hästfocus.

SiriPå eftermiddagen hade jag en tredje lektion med en hoppryttare och -häst som gjort stora framsteg sedan jag såg dem sist. Ägaren vittnade om att även om hon ”bara” lekt de sju lekarna hemma så hade hästen varit som förbytt på de dressyr- och hoppträningar hon varit på. Förutom skillnaden i hästens beteende syntes även en förändring i hela dess kropp, hållning och muskeltonus. Idag fick jag ge nya perspektiv på ridningen som de tog till sig direkt. Det ska bli så kul att se hur långt de kommit till nästa gång. Åh, älskar mitt jobb!Fin häst

Sedan blev det dags för en tur i skogen med Oscar. Han har vilat några veckor så det var helt underbart att rida honom igen och komma ut i solen.

Uteritt

Som avslutning långpromenad med K för att inspektera ägorna.

En reaktion på “Fin dag

  1. Låter som en toppendag!!! Och bättre hjälpreda kan ju inte finnas än lilla Siri….;-)

Kommentarer inaktiverade.