Fler bilder på Parelli Team Sverige i Falsterbo

Parelli Team Sverige

Som sagt, det var en helt fantastisk upplevelse. Att se arrangemanget back stage, att dela detta med Oscar, välkomnandet från Anna, Marianne och Cima, teammanshipet bland oss instruktörer och publikens entusiasm. Jag har lärt mig massor att ta med till framtida evenemang, tighta till showerna och dela en historia kring vad vi gör, varför vi gör det och vart det leder. Vi var annorlunda fåglar på Falsterbo Horse Show men vi var en del av mycket bra horsemanship som visades på de olika tävlingsbanorna och det känns fint. Framförallt lämnar jag med en känsla av eufori och tacksamhet och jag hoppas verkligen att vi inspirerat och utbildat om än kort.

Falsterbo Horse ShowBanan och publikenIMG_9686

Joanna Nieznaj och GlaedaJoanna Nieznaj Marianne Hall Angerås Marianne Hall Angerås och LelionParelli Team Sverige på FalsterboJag och Prins Oscar i full färd med att berätta om Parelli Natural Horsemanship