Parelli Play Day i Skrea

Hela Parelli Team SverigeIgår gick alltså Parelli Team Sveriges första gemensamma lekdag av stapeln. Lite regn kom det men mindre än befarat, jag tror till och med vi hade uppehåll större delen av tiden. Parellimedlemmar var välkomna gratis med sina hästar för att leka, få inspiration, råd och tips. Alla intresserade var välkomna från marken. Det var väldigt kul att så många kom trots ostadigt väder, tack! Det här gör vi om, både med alla instruktörer och en eller fler.

Här är några av deltagarna. Ser ni havet i bakgrunden? Hon bor bra fint, Marianne!

Parelli Play Day Sverige

Oscar skötte sig bra. Han betedde sig lite RBE i början med allt det nya men sedan återgick han till sin nuvarande stil som är, hör och häpna, LBI! Han har gått från RBI hemma och RBE bort till en självsäker liten typ. Vi gjorde inget fancy utan använde övningar till att få upp entusiasmen och partnerskapet. Han är fin och go den gamle valacken!

Oscar och jag i strandbrynetJoanna  TokKarinAlla bilder snodda från Facebook. tack Hanna, Malin och ni andra som fotade!