Paddockstaket

Alltid händer det något även om det inte syns på bloggen. I vintras bytte vi ut paddockstaketet mot samma staket som vi satt i hagarna närmast vägen. Enda kruxet var att hagstaketet var behandlat med tjära och annat gojs som inte gör sig så bra på kläder och rep som man gärna hänger på ett paddockstaket. Därför fick jag sätta upp tryckimpregnerat staket i paddocken och vänta på varmare väder för att måla det. Nu är det gjort och allt smälter ihop fint. IMG_9368Grind som är manövrerbar från hästryggen var ett krav :).RidanläggningLite lavendel på var sida om grinden passade bra tycker jag.PaddockstaketJag hoppas att vi ses imorgon på lekdagen i Falkenberg, hela Parelli Team Sverige är där. Mer information här. För dig som inte har FB står det såhär i eventet:

Gratis lekdag för Savvy medlemmar, i Falkenberg den 7 maj mellan 16.00 och 19.00. Anmäl dig gärna här i evenemanget så vi vet hur många som kommer.

Inte Savvy medlem? Varmt välkommen utan häst!

Alla Sveriges Parelli instruktörer kommer att vara på plats för att inspirera och för att svara på alla dina frågor!

Hos Marianne Hall Angerås, Marstensvägen 2, 311 72 Falkenberg.

2 reaktion på “Paddockstaket

  1. Men va fint Tina, jag blir så avis. Hoppas ni får det bra i morgon, du vet att jag skulle deltagit om det inte var så långt bort. Ha det också bra ”over there” så kanske vi syns till hösten. Kramar

  2. Du som har så fint! Ja, det vet jag. Hoppas också vi ses! Kramar

Kommentarer inaktiverade.