Dallas


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

FlygbildNu har jag landat på ett hotellrum i Las Colinas, Dallas, efter att ha varit ute och ätit med tre av mina kurskamrater. Flygresan gick utan bekymmer, sadeln var hel och bagaget kom fram. På bilden ovan ser ni min utsikt när vi flög över Goose Bay. Det var väldigt vackert och jag blir alltid lika glad när det är fri sikt på mina resor. Denna utsikt tog sig in på topp tre av flygreseutsikter, de två i topp är över Mongoliet och över gränsen Kenya och Tanzania.

Imorgon blir det lite shopping och sightseeing innan vi åker till ranchen på söndag. Jag är verkligen full av förväntan inför kursen. Även om Colt starting är level 1 och 2 i princip så ser jag fram emot att lära mig genomföra det på ett effektivt och långsiktigt sätt. Jag tror också att jag efter denna kurs snabbare kommer att kunna bedöma vad som behöver lösas först i de ekipage jag möter.

Målen är som vanligt att ha så kul som möjligt, utvecklas så mycket som möjligt och lära mig så mycket som möjligt. Jag uppskattar möjligheten att fullständigt gå in i inlärningszonen och studera ämnet på ett djupare plan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399