Glimra is back in business

Efter korsgaloppen och vad som verkade vara en sträckning eller något efter en omkullspringning och dessutom en jobbig brunst verkar Glimra nu må bra igen. Det känns väldigt skönt såklart, jag gillar inte när mina hästar inte är pigga. Tack och lov är det väldigt sällan.

Igår red jag henne och övade på de saker jag får med mig från kursen i logisk ridning. Vi hade en ny omgång nu i helgen (film, foton och liten redogörelse kommer vid tillfälle). Glimra vad duktig, villig och kändes helt ren i alla gångarter.

Idag lekte vi lite on line och liberty. Hon vill så gärna vara till lags att jag får passa mig att inte be om för mycket eller vara otydlig så jag ställer till det för henne. Hon var superduktig fast jag fumlade med telefonen för att filma, bara hade en hand att guida henne med och dessutom inte kunde ge henne min fulla uppmärksamhet. Jag ber om ursäkt för svengelskan i klippen, jag har inte insett att jag pratar så med mina hästar :).