Landat i Sverige

Vi hade en fantastisk sista vecka i Colorado. Vi red för Pat två dagar och lekte bland annat med flaggan som ni såg i filmen då jag red en cuttinghäst. Nu red jag LoLa som aldrig hade gjort detta innan, men vilken skillnad lite avel kan göra. Hon visste vad som gällde även om hon såklart har en bra bit kvar till Doug Jordans hästar. Pat skickade också ut oss och hämta hem hans kor, han sa ni kan göra det innan eller efter lunchen men det kommer nog regna i eftermiddag. Klockan var fem minuter innan lunch men vi tänkte att det tar nog en halvtimma så vi gör det först. Fyra timmar senare hade vi hämtat de över 50 kor, kalvar och tjurar som låg och vilade längst bort på ranchen. Vi fick ta dem genom snårskog, över kullar, diken och dammar. Det var väldigt mysigt men utmanande och en härlig test på hur väl vårt team fungerade.

Kofösning

Sista dagen fick vi våra betyg och jag kan inte vara nöjdare över den fina feedback jag fick från Kristi. Hon har starkt rekommenderat mig för en tredje stjärna och nu är det upp till styrelsen hur de beslutar i och med att det tillkommit en del obligatorier i de nya riktlinjerna. Tills dess är det ju kul att jag ändå kan undervisa liberty samt tvådagarskurser.

På tal om tvådagarskurser så är det, det format som jag kommer föredra att undervisa i framöver. Kontakt mig om du är vill veta mer!

I helgen var det Smålandstur och två härliga gäng som fick undervisning. Tack till er alla för ert engagemang, jag kom hem fylld av energi! Nedan ser ni Hanna och Yasmira. Yasmira är Hanna och Fridas projekthäst som det ska bli mycket spännande att följa!bild 3 Kise