Teammanship

Fast tracken är avslutad och de avslutade på topp allesammans! Vilken ära det varit att få lära känna och coacha 34 parellistudenter i fyra veckor. Dessutom har jag fått göra det med ett fantastiskt team: Sandy Stanway från Nya Zeeland, Bryna Helle från USA, Shannon Davies från Australien, Francois Moreu från Schweiz, Barbara Heinen från Tyskland och Fast trackens huvudinstruktör Chris Corbridge från Australien men assisterande Lillan Roquet från USA och sist men inte minst vår lärare Kristi Smith från USA.

Parelli campus Team 2013We are Parelli!

3 reaktion på “Teammanship

  1. Tina, hjälp, när kommer du hem ? Förlåt men just nu känner jag mig ganska värdelös. Igår var jag på den första dressyrträningen (vill ju komma igång och få bra råd vad det gäller ridvägar m.m) Amie var lite spänd och var inte på samma planet som mig men vi utnyttjade det genom att prata med instruktören då, så att hon skulle veta lite vad jag ville och vad Parelli är. Allt det gick väl bra tror jag, men ändå, jag känner mig tafatt just nu och undrar om jag överhuvudtaget passar som instruktör, förlåt men du har säkert också varit med om liknande. Jag behöver lite stöd och råd. När kommer du hem ? För då ringer jag dig direkt, förlåt, kram/Agneta

    • Agneta, jag hör din frustration! Men vet att den är övergående! Jag kommer hem på måndag någon gång, du får gärna ringa på tisdag när jag samlat ihop mina hjärnceller lite 😉 Stor kram

  2. Tack, jag känner mig faktiskt lite bättre nu fast jag hade en jobbig lekstund på fm med Isa som inte kunde galoppera 1 varv ens i cirkling game, hm. Men hade en roligare lekstund på eftermiddagen då min Amarok skötte sig super. Tur det finns olika hästar så man lär sig nåt själv också. Ha det bra så kanske vi hörs nästa vecka. Vi ska i alla fall planera in ett datum i januari så du kan komma då. Kram

Kommentarer inaktiverade.