Parelli Summit

Tre dagar av Parelli Summit är nu avslutade. Som ni kanske förstått av mina facebook-uppdateringar har det varit tre magiska dagar. Min absoluta höjdpunkt var att se Pat arbeta med Grace, en häst som var väldigt rädd för människor och enligt Pat 20 % tam. Han är sannerligen en mästare. Förmågan att ha koll på rep, hästen han arbetar med, hästen han rider och dessutom underhålla, utbilda och inspirera publiken är mycket imponerande.

Lindas hästar Hot Jazz och Highland var också mycket imponerande. Att se Marion Oesch rida Jazz i en fantastisk trav och galopp alla dagar var inspirerande.

Alla spotlights och savvy teams har varit roliga, tårdrypande och kreativa. Ja, som ni märker håller mina adjektiv på att ta slut.

Här nedan ser ni en video på min första ritt på en cuttinghäst och träning med flagga. Väldigt glad över att fått chansen av Doug Jordan!

.

Nästa video visar vårt savvy team från i fredags.

Stolt, glad och redo att ladda om för nästa vecka som är sista veckan för Fast track studenterna. Vi kommer att avsluta kursen med fanan i topp!

5 reaktion på “Parelli Summit

 1. Vilken underbar helg ni måste ha haft. Det har jag också mer eller mindre haft. Jag träffade min kardiolog i fredags som sa att jag kunde nog börja träna upp mig lite nu, trots mina kärlkrampskänningar emellanåt. Så det blev jag väldigt glad över, för det betyder att jag förhoppningsvis blir stark och inte behöver ängslas över att det inte ska gå att åka till Colorado nästa sommar. Och sen kommer jag att orka leka/rida mina hästar mer nu. Tjoho. Karin kommer hit i oktober, men kan du komma hit i januari/februari nån gång ? (märker du att jag är laddad ?). Kramar i massor till dig/Agneta

  • Hej Agneta,

   vad roligt att höra att du mår bättre!!! Januari borde funka om inget oförutsätt händer 😉 Kramar

 2. Hallå igen
  Har en liten fråga bara. Kan ni handla kläder där du är? parelli alltså. För om du kan och vill och känner dig extra snäll så skulle du få handla 2 skjortor åt mig. Köpte en nu och den är jätteskön och bra så jag vill ha fler. /agneta

  • Hej Agneta,

   de sålde nästan slut på sitt lager under Summit så väldigt lite finns kvar. Jag hade velat köpa mer till mig själv också. Vilken skjorta vill du ha om de skulle ha den kvar i din storlek?

   • Ladies Long Sleeve Easy Care Shirt, storlek M i dark green om det finns. Det går nog bra i större storlek också (om det inte finns M). Det vore jättegulligt av dig. Hör av dig isåfall, så sätter jag in pengar direkt. Helgen 24 – 26 januari, skulle det gå ? Kramar

Kommentarer inaktiverade.