Start av unghäst med Michael Wanzenreid

Jag har fått möjligheten att vara en del i ett team som startar ett gäng hästar under ledning av Michael Wanzenreid, 4-stjärnig Parelliinstruktör och Horse Development Specialist i början av 2014. Om du är intresserad av att få din häst startad under dessa omständigheter, hör av dig till mig så diskuterar vi detaljerna! Mitt önskemål skulle vara två unghästar att starta som skickas ner till Tyskland för tiden med Mikey och teamet och sedan skickas hem till min gård för två efterkommande månaders utbildning. Se mer information nedan, ursäkta språket, det är min och Google Tanslates översättning från tyska. Inridning av unghäst med Parellitränare

En mycket speciell händelse i Tyskland:

Låt din unghäst startas under sadel av ett team av licensierade Parelli instruktörer under ledning av Michael Wanzenried!
Utbildningen inleds med de sju lekarna från marken som sedan överförs i sadeln. Hästen behöver ingen förkunskap. Längden på grundutbildningen kommer att avtalas individuellt i förväg och är mellan 1-3 månader. Tiden beror på hästen, ryttaren och den önskade framtida utbildningen.
Efter inridningen kan individuella lektioner ordnas för att ge optimal matchning med din fyrbenta partner.
Kostnaden för grundutbildningen är € 1600 per månad och inkluderar helpension och träning av hästar och maskinuthyrning vid behov.
Gården där inridningen kommer att äga rum heter Den Lindenhof och ägs av Elena och Stephan Bader Heberlein. Den ligger i centrala Tyskland. Anläggningen erbjuder en inomhusarena samt olika arenor och lekplatser. Hästarna är inrymda i en hage med vindskydd eller boxar beroende på väderförhållanden med bete.
På Lindenhof finns också  bekväma rum, så att du kan spendera den efterföljande tid med din häst.
Inridningen av unghästarna leds av Michael Wanzenried. Mer information om honom finns på hans hemsida: www.wanzenried.com.
Teamet bakom honom består bland annat av Junior Parelli-instruktörer Yvonne Salfner, Elena Bader och Barbara Heinen.
Låt inte denna chans passera utan kontakta oss:
Elena & Stephan Bader Heberlein
Lindenhof 2
Gackenbach 56412 Mobil: 0151 15.637.846 E-post: info@elenabader.de www.elenabader.de
Barbara Heinen
Lindenhof 1
Gackenbach 56412 mobil: 0177 449 37 23 e-post: info@barbaraheinen.de www.barbaraheinen.de