Internship

Barbara och Tocken

För er som följer mig på facebook kommer det inte som en nyhet att jag har landat i Pagosa Springs för årets kurs på Parelli International Study Centre. Denna gång är det ett internship som hägrar och jag är förväntansfull på vad det kommer att innehålla. Främsta fokus kommer att ligga på pedagogik, eller teachermanship som vi brukar säga, eftersom att vi kommer att vara assisterande instruktörer på den Fast Track kurs som börjar om en vecka. Jag hoppas också att det blir tid för ren horsemanship. Vår instruktör är Kristi Smith som jag ju hade som instruktör redan på min Fast Track och som jag tycker mycket om.

Målen är samma som vanligt:

 • Att lära mig så mycket som möjligt
 • Att utvecklas så mycket som möjligt
 • Att ha så kul som möjligt

Idag har jag försökt komma in i rytmen lite, ätit frukost på Higher Grounds Coffee Shop, tittat på när Barbara lekte med sin lease häst, handlat och äntligen fått mitt bagage ;). Jag kommer att hyra Lily igen, kommer ni ihåg henne från förra året? Ni kan följa henne här på Parelli Connect denna gång också.

Så, berätta gärna vad ni är intresserade av att veta angående min tid här. Mycket av vad jag skriver är för min egen skull men jag är mån om att ni som läser faktiskt ska få ut något av det. Här är en chans att berätta det så kommentera på!

4 reaktion på “Internship

 1. Hej!
  Jättekul att följa dig på ditt äventyr! Du kan väl berätta vad det är för skillnad på externship, internship och fast track mm. Jag har försökt få kläm på det men känner mig mest förvirrad… :)
  Lycka till med din underbara resa!
  Camilla

  • Tack Camilla!
   Vad roligt att du tycker om att följa min resa. Bra fråga, det får bli ett inlägg om det den närmsta veckan 😀

 2. Hallå Tina eller man kanske ska säga Hi Tina. Inte alls avundsjuk på dig, måste vara besvärligt med tidsomställningen och jobbigt att lämna familj, hästar och vänner hemma och inte träffa dom på ett tag. Inte alls avundsj……JO, SÅ INNI H_LV_TE. Skriv och berätta om varje minut här på din blogg, jag vill inte missa nåt (när jag nu själv inte kan vara där !!!!) Är extern kursen klar förresten ? gamla fast track kompisar går eller gick nu. Jennifer Span ifrån Österrike, Graham ifrån UK och Freda ifrån Sydafrika (tror jag). Är dom kvar och du träffar dom så får du hälsa så mycket. Ha det nu bra och lär dig massor som du sen kan lära oss. Kramar i massor /agneta

  • Du är för go! Ja, externsen hann åka innan jag kom hit. Nu är här alldeles tomt och nästa vecka är det bara vi sex interns, lyx!

   Kramar

Kommentarer inaktiverade.