Undervisning i level 4

Jag får mitt svarta snöre!Idag har jag haft min level 4 i ett år. Det innebär att jag nu kan undervisa i just level 4. Än så länge i on line och freestyle tills jag får fler stjärnor. Så bland annat galoppombyten och two rein driving kan stå på schemat för den som är intresserad.

Jag kan också meddela att höstens helger i princip är uppbokade, det finns några kvar i december. Så skynda att fynda, höll jag på att säga, om ni vill boka in något. På veckorna finns det lite fler möjligheter än så länge.

Just nu laddar vi inför premiären på Hästdans på Hovdala som går av stapeln ikväll. Jag hoppas det regnar klart till dess. Såhär skriver några som såg genrepet igår:

– Helt underbar föreställning!!!
Alla människor, hästar och allt faller samman i en härligt medryckande känslosam föreställning.
Underbart att se ungdomarnas utveckling och engagemang.
Underbart helt enkelt!!!

– Rörd, berörd, känslomässigt överkörd, tårar, tacksamhet, expansivt explosivt och fullständigt makalöst.
Gör det! Se det!