Bokföring

Konstig titel på ett inlägg i en hästblogg, jag vet :).

Idag lämnade jag för första gången in en månads underlag för bokföring till en redovisningsfirma efter att tidigare ha skött det själv. Beslutet att lämna bort bokföringen känns helt rätt även om det är lite utanför min bekvämlighetszon att släppa på kontrollen. Anledningen är att jag vill ha tid till det som är det viktiga i mitt företag, det vill säga att undervisa och inspirera er och att ständigt förbättra min egen horsemanship.

Det känns väldigt fint att företaget har råd att göra den prioriteringen redan nu. Jag ser fram emot att fortsätta stenhårt på samma prioriteringsväg för att kunna vara en så bra instruktör som jag kan till alla er som vill ta del av undervisning.

PS. Ikväll är det dags för dressyrträning igen, denna gången med bett! DS.

3 reaktion på “Bokföring

  1. och nu går det bra att kommentera för mig igen!

    Lyxigt! och lycka till med dressyren!

    • Åh, vad roligt! Undrar hur det gick till, själv lyckades jag ju inte lösa det.

      Tack!

Kommentarer inaktiverade.