Vad skulle jag med en valack till?

Det må ligga två decimeter snö på marken men våra ston har insett ett tag att det är vår – de brunstar för fullt. Allt väl med det om jag inte, i ett svagt ögonblick lyckats skaffa mig en alltför viril valack.

Summa kardemumma blir två hagar ibland, box för någon av dem ibland och ett allmänt meckande som inte behövdes förr när vi bara hade ston. Jag minns heller inte att vi hade dessa problem i hagarna när jag var yngre och hade blandade flockar. Hur ser det ut för er?

Annars har dagen spenderats med att förbereda inför morgondagens studiedag om hur vi kan förbättra relationen med vår häst genom de saker vi gör med dem varje dag. Det finns plats kvar om du har lust att komma! Bara hör av dig.

Ikväll bär det av på föreläsning ”Den åldrande hästen – för att säkra att du och din häst får en lång och hälsosam tid tillsammans!” med Fredrik Persson. För visst har jag tänkt behålla den där gamla valacken ändå ;).

Den åldrande hästen

3 reaktion på “Vad skulle jag med en valack till?

  1. Jag har väldigt tjejointresserade valacker tack och lov:-) men vi hade en väldigt tjejtokig valack i stallet för några år sedan och jag har bestämt för mig att han svarade väldigt bra på munkpeppar.

  2. Nej jag tror inte att det finns några biverkningar.
    Det är en gammal ört som tydligen använts av munkar:-)

Kommentarer inaktiverade.