Ynnest

Galopp på fält

Hästarna har satts igång så smått igen efter två veckors vila, först var det skidsemester och sedan vet jag inte vad som kom emellan. Helt underbart är det i alla fall att vara igång igen, och vilken ynnest det är att kunna rida mitt på dagen i fantastiskt väder. Här kommer lite bilder, det syns på våra outfits att det inte riktigt är vår ännu. Oscar har äntligen börjat hitta glädjen i att ridas, det är kanske inte så konstigt när vi leker runt i skogen och på åkrarna ;). Idag gav han mig den bästa kontakten i trav som han någonsin gett!

Mamma fotar     Snyggare häst än ryttare ;)

bild-37     Àst och mor

Det här fotot över Fridhem tog jag på hemvägen. Ser ni vilken fantastisk anläggning här kommer att bli? Till glädje för alla som vill utveckla sig själv och sin häst på ett naturligt sätt. Jag kan lätt se det :D.Ser ni vilken anläggning här kommer att bli?

Glimra fick en kraniosakral behandling igår så hon gick bara väldigt lätt idag. Vi gjorde lite böjning, ställning och undertramp i kapsonen och sedan lekte vi stick to me, cirklar och yo-yo i liberty. Här cirklar hon så nära att hon inte får plats på bilden.

Glimra cirklar nära i liberty

Nu ska jag strax åka och öva på att behandla några hästar med kraniosakral terapi. Mycket spännande!