Skönt med snö

Vad skönt att det kom lite mer snö. Mina hästar har varit väldigt ömfotade på den knaggliga hårdfrusna marken som vi inte kunnat komma undan. Idag gick det bättre när snön mjukade upp, plus att jag var i trädgården där det är riktigt jämnt under. Inte så dumt att äga sitt ställe, då kan man göra lite som man vill!

Glimra visade mycket left brain extrovert idag, alltid lika roligt när hon är på (vilket hon oftast är det lilla lyckopillret till häst). Hon hade egna idéer och visade att hon minsann kan klara av skolorna ovan mark. På fotot kommer hon ner efter en stegring som jag bad henne om. När de bjuder på det är det ju bara att lägga till ett kommando. Men, att fotografera samtidigt var lite svårt som ni ser :).

Glimra efter en stegring

Oscar tyckte att det var lajbans och gick mer huvudet i vädret och studs i bena största delen av tiden. Han kom dock ner riktigt väl på slutet, även om han är alltför mycket på framändan på fotot.

Oscar upp   Oscar ner