Nytt bling till prinsen

Nytt bling

 

Oscar har fått nytt träns med blingigt pannband. Heter man Prins i förnamn måste det ju få synas ;). Vi red på fältet idag och hans trav är helt underbar. Jag börjar hitta balansen i de stora stegen och det är taktfast och avslappnat. Kontakten på bettet börjar också bli bättre, han är trygg i att stetcha men när han blir spänd över annat vill han helst inte hålla handen utan snarare gå mycket hög. Han behöver stärkas en hel del för galoppen ännu och vi tog backen några gånger. Skolorna kommer enkelt och likadant styrning för sätet.

En tanke till er: De teorikvällar jag haft så har jag bett deltagarna att presentera sig och berätta om sin dröm med hästar. Fundera på din dröm och fundera sedan över vilken känsla som ligger i den där drömmen. Är det lätthet, harmoni, trygghet, glädje? Oavsett vilken känsla du hittar (så länge den är positiv) – ha den med i din dagliga lek med din häst. Kan vi ha det har vi till viss del redan nått drömmen. Eller vad tycker du?