Oscar är hemma

I torsdags hämtade jag, och kära far, hem Prins Oscar. Sedan dess har en långsam tillvänjningsprocess till de andra hästarna ägt rum. Den äger fortfarande rum, Oscar står i box på natten och de andra är i lösdriften och lilla hagen så att de är nära honom. Idag var första dagen som vi hade alla fyra i samma hage. Àst gick åt andra hållet, men Glimra som gått med Oscar några dagar höll sig till honom och Trausti kom och hälsade fint också. Jag har varit lite orolig för hur instinktsäker Oscar skulle vara eftersom att han inte gått med andra hästar på många år. Det hade jag inte behövt vara – han är en gentleman! Åh vad roligt det ska bli att sätta igång och leka med honom!

Glimra med morbror TeorifikaFuxhög  Var har jag hamnat?

Förutom hästihopsläpp har dagen innehållit förberedelse inför kvällens teoriafton om horsenality. Kakan ser ut som något jag helst inte skriver ;). Jag kände mig manad att provsmaka den på grund av det något ofördelaktiga utseendet, och den är trots allt söt och god så det ska nog gå… Jag är laddad och hoppas att alla kommer med glatt humör, fråge- och diskussionslystna!