Prior and Proper Preparation

Jag har ju redan meddelat att Marion Oesch kommer till Sverige och Halmstad för att ge en kurs i Game of Contact. Nu vill jag berätta att Karin Pettersson och jag kommer att ge en förberedande workshop-serie (fem workshops) inför Game of Contact-kursen. Allt för att man som deltagare ska få en möjlighet att vara så väl förberedd som möjligt och ”set it up for sucess”. Vi håller på att slutboka datum men det hela kommer förmodligen starta i början av mars och löpa fram till kursen. För er som har långt att åka kommer vi också att erbjuda workshoparna komprimerat under en helg.

Dessa workshops kommer att hantera allt från uppvärmning från marken, till sits, inverkan utan tyglar och hjälpgivning och är givande även för dig som inte tänker vara med på Game of Contact-kursen. Mer information kommer inom kort men hör gärna av dig redan nu om du har frågor!

4 reaktion på “Prior and Proper Preparation

  1. Oj, spännande. Synd bara att jag bor så långt bort. Bra om ni kanske kunde köra en hel helg för mig och andra som bor ”långt” bort. Hör gärna av er när det kan bli. Det känns extra roligt för jag har äntligen kommit igång med GOC efter att ha haft Lindas DVD hemma här i över 7 månader utan att jag har kikat på det. Varför ? Jo, jag ville klara freestyle Level 3 först och det har jag ju gjort nu. Så nu är jag laddad inför nya utmaningar inom Parellis underbara värld. Tjingeling

  2. Grattis till din level 3, jag såg det i Savvy Times!!!

    Vi kommer att köra en hel helg också med alla workshops under en helg! Datum är ännu inte spikat, men ett par, tre veckor innan GOC är förhoppningen.

    Ha det fint!

Kommentarer inaktiverade.