3 reaktion på “Naturlig riddynamik

  1. Hallå Tina
    Ser över vilka kurser ni har lagt in och jag känner att jag kanske inte behöver detta innan GOC kursen. Eller vad tror du. Ska lägga in en film på min hemsida idag (förhoppningsvis) där du kan se hur långt jag har kommit med min GOC resa just nu. behöver jag komma på en förberedande kurs så måste det bli den i slutet av april, den komprimerande kursen. Annars hoppas jag att jag är anmäld till kursen när Marion kommer. ha det så länge

    • Hej Agneta!

      Jag skickade ett mail till dig om anmälan till GOC och svar om workshopserien. Man måste inte alls gå den för att kunna gå GOC, är man väl framme så är det bara att tuta och köra. Ha det gott!

  2. Woah!!! VAR är detta nånstans? kanske kan ta mig dit som åskådare med kamera, anteckningsblock och pennor över helgtillfället 😀 Finns det övernattningsmöjligheter?

Kommentarer inaktiverade.