Communicate Community

Igår var första träningen för Klinten-Kultur och hästägare vid Hovdala biblioteksruin. För det första är spelplatsen jättehäftig, jag har skrivit om den och visat bilder här, för det andra är skådespelare, projektledare, hästägare och hästar jättehäftiga!

Vi började i lugn och ro med att Karin och jag fick höra hästägarnas bakgrund och förväntningar innan de fick en lektion. Sedan kom skådespelarna och det var dags för deras lektion med hästarna. Det verkade som om alla hade övat hemma sedan vi träffades sist för alla var lugna men ändå intresserade och villiga att interagera med hästarna och lära sig nya saker om hur vi kan kommunicera med dem. Det småregnade under hela förmiddagen men mitt i skådespelarnas lektion började det spöregna, åska, blixtra och så småningom även att hagla. Ändå var alla glada och efter att hästarna fått täcke på sig – de var bättre klädda än många av oss andra – körde vi på som ingenting.

Om utvecklingen ska gå så här fort framåt vet man aldrig vad föreställningen kan komma att innehålla för fantastiskheter! Se Ulrikas blogg för fler bilder :D.