Välkomna alla nya läsare!

Kul att se att så många hittar hit. Om du är ny som läsare och har frågor om mig eller Parelli så tveka inte att slänga iväg en kommentar och fråga. Har du önskemål om vad du vill läsa här så berätta det med!

 Idag träffade Karin och jag Ulrika i Hässleholm. Vi diskuterade det projekt som inleddes veckan efter att jag kom hem från USA och som ska mynna ut i en dans-föreställning med autistiska skådespelare, professionella dansare och hästar  sommaren 2013. Biblioteksruinen som ska bli spelplats är dramatisk och jag kan riktigt se det hela framför mig. Mycket spännande och jag är övertygad om att det kommer bli en fantastisk föreställning som ni inte vill missa! Läs om Klinten-kultur i deras blogg här.

Rapporter från gårdagens workshop finns i Tidningen Ridsport och på Hästsveriges site.