Lily åker hem

Idag kommer Pam Ervin för att hämta Lily, Smokie och Cupid. Vi har bett henne komma så att hästarna ska slippa stå i sina boxar hela dagarna medan vi är på instruktörskurs, men… Jag vill inte att Lily ska åka! Hon är en så härlig häst! Varenda dag, på sistone, som jag har ropat på henne när det är dags att gå in från hagen har hon kommit i full galopp. Hon vill leka och hon vill vara nära. Jag kommer att sakna henne!

     

Som tur är har jag Glimra hemma som är likadan!

Första veckan på instruktörskursen är alltså avklarad. För oss som har går externshippet är det mycket repetition men också mycket intressant såsom Elements of Man. I nästa vecka är det prov, policy, teori, praktiska test och undervisningstest. På torsdag har vi sista intervjun där vi får reda på våra resultat. Ah, jag vill ju ha dem nu.

5 reaktion på “Lily åker hem

  1. Tycker att ni varit ett undebart par!
    Kul att fått följa din och Lilys resa. Lycka till med proven:)

    • Tack Linda! Vad roligt att du gillat att läsa om oss. Lycka till på din horsemanship-resa!

      Tina

Kommentarer inaktiverade.