Filmning med Linda Parelli

Klockan ringde tidigt i morse och jag gjorde mig i ordning innan jag gick ner för att duscha Lily. Lily och jag skulle nämligen filma med Linda för en ny produkt idag! Vi promenerade upp för backen till deras hus och väntade där. När Linda, Marion, Ryan och Lillan kom med Highland, Hot Jazz och Wisper gick vi ner till en av ängarna där filmteamet väntade. Lily skulle vara posterchild för LBI. Igår när Linda såg våra introverts tyckte hon att Lily var perfekt. Idag var Lily dock tillbaka till sitt vanliga jag, det vill säga mer RBE-LBE. Kontentan blev att varken Lily eller jag var med i filmen :(. Men, det var en ändå en bra förmiddag och jag uppskattade hur trevliga alla var!

Nu är det dags för lunch och sedan ska vi öva mer inför sluttesterna i morgon och på fredag!

 

En reaktion på “Filmning med Linda Parelli

Kommentarer inaktiverade.