På väg

Körsbärsträden blommar, väskan är fullpackad och incheckad men inga föl i hagen på Fridhem. Själv sitter jag på Kastrup och väntar på mitt plan som kommer ta mig via Toronto och Denver till Durango. Väl i Durango får jag skjuts till Pagosa Springs där mitt externship på Parelli International Study Centre börjar på måndag. Spännande! Jag hoppas ni följer med på resan :).

      

8 reaktion på “På väg

  1. Följer dig på resan gör jag gärna, även om det är hemma vid datorn :) Önskar dig en lärorik och härlig tid! (Om det är okey så sätter jag din blogg som länk hos mig..)

    • :) Ja, alla fick inte plats i väskan… Tack för lyckönskningarna! Så klart blir jag bara glad om du sätter upp en länk.

  2. Ha det sa skoj! Kommer halla utkik efter dina uppdateringar! (-skrivet pa ett tyskt tangentbord i Düsseldorf)

Kommentarer inaktiverade.