Fast track check-in

Idag hjälpte vi till att checka in alla Fast track-studenter. Det var roligt att se alla komma  rullandes med spänd förväntan på den kommande fyra veckorna. 

Jag hjälpte till med hästarna och det hela gick väldigt smidigt utifrån vad jag kunde se. Det var roligt att prata svenska igen! Lite extra välkommen till Frida, Joanna, Anne och Sherry!

När vi var klara med incheckningen hade vi fri horsemanshiptid. Några av oss betade våra hästar medan vi pratade om allt från hästfoder till hovvård. Jag lekte on line med Lily och hon verkar röra sig ok nu. Galoppombyterna sitter oftast, så länge hon inte väljer korsgalopp. Framdels- och bakdelsförflyttningar är också ganska bra, men inte hela vägen ut på 45-fotslinan. Lastningen är bra, provade backa på lite idag, det får bli nästa projekt. Efter lunch hade vi lektion med Teri. Idag handlade det om yo-yo och circling game on line. Vi provade hur bra vår yo-yo var på 45-fotslinan. Lily är duktig men ibland måste jag gå tillbaka och betona faser och rakhet. Vi provade också spin on line. Det gick bra ena hållet men det andra hade jag svårt, väldigt högerhänt ibland ;).  Härlig dag!