Demos och affärsplan

Imorse handlade horsemanshiptiden om On line och lekarna sideways och squeeze. Några av oss visade lekarna som de ska se ut på level fyra och några hade problem som de ville ha hjälp med. Intressant!

Ser ni föresten dimman över bergen i bakgrunden? Det brinner i Colorado, New Mexico och Arizona för att det är så torrt. Faktiskt brinner det inte så långt härifrån. Men Jim och Ann Kiser som har jobbat med brandbekämpning tidigare tydligen sa att vi inte behöver oroa oss.

                   

På eftermiddagen hade vi administrationsklass och pratade om affärsplaner. Någon därhemma som är expert och vill dela med sig? Det känns bra att kunna ta denna tid till att fundera igenom ordentligt hur jag vill att min verksamhet ska se ut när jag kommer hem. Kanske har ni önskemål? Kommentera, kom igen! 😀