Snölek

Sedan snön kom har jag inte ridit Glimra. Vi har promenerat på fälten och lekt i paddocken on line och liberty istället. Hennes draw, eller förbindelse till mig, är väldigt bra, så bra att jag knappt vet vad jag ska göra med det. Blir att studera lite liberty!

Denna vecka kommer vi göra ett mönster av att leka med transporten. Jag har inte lastat Glimra sedan jag hämtade henne när jag köpte henne så det känns som det är läge att lägga fokus på det.

Utöver detta är jag glad för vår lösdrift. Tack vare att vi har hästarna så spenderar jag timmar varje dag med hästarna utan att be dem om något. Jag mockar, fyller på hö och hänger med dem. Idag var Glimra väldigt pussig, det är ju mysigt. Både hon och Berliz har börjat fälla så jag gör mig också populär genom att klia dem. Vid ett tillfälle idag stod jag och pratade med Ann-Marie och kliade Glimra på svansroten och Berliz i huvudet, allt medan jag försökte mocka :). Bästa sättet att fylla på energi tycker jag!