Mark Rashid


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

 

 Jag ber om ursäkt för blogguppehållet. Detvar inte planerat men det har varit mycket jobb och lek med hästarna. Jag har mycket jag vill berätta om Glimra och hennes framsteg. Det kommer! :)

Nu vill jag gärna tipsa om Mark Rashids böcker. De är tänkvärda och han skriver väldigt tilltalande om sin relation till hästar.  Jag hade gärna delat med mig av det som jag fastnat mest för när jag läste dem men jag har slarvat bort lappen och nu har det redan inkorporerats i resten av hjärninnehållet och det ena går inte skilja från det andra. Nåja, jag skyller på hösten eller nåt. :)

Jag frick förresten en Kindle läsplatta av min bror i julklapp, den är perfekt nu när jag vill läsa alla böcker på Pats läslista.

Hur har ni det ute i stallarna såhär i höst?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tinakolhammar.se/xn--hstutvecklare-bfb.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399