Sulan är till salu

Trevligt fullblodssto f.00 säljes/foder. Hästar säljes

Sulan, Saintly Hill, som var hos mig för lastträning innan jag åkte till Colorado är nu till salu. Se annons på Hästnet.se.

Snart kan jag pussa på Berliz!

4 reaktion på “Sulan är till salu

  1. No, a horse I had at home for trailer loading training before Colorado. She is now for sale. Have you found any dutch horses for me? 😉

  2. Hej Tina!
    Nu har jag suttit och läst de senaste fem inläggen på en gång. Misstänker att du redan planerar nästa resa?! :) Hemma på onsdag, det borde betyda idag. Välkommen hem isf! Kram

    • Ja hemma nu, tack! Här regnar ju nästan som i en thunder storm i Colorado 😉 Jag hade tankar på att åka redan i september igen, men idag meddelade Parelli att de tänker sälja sin ranch i Florida och därmed kommer kursen *förmodligen* att flyttas till Coloradosäsongen 2012, life works in mysterious ways! Vad ska jag göra nu då…. Kramar

Kommentarer inaktiverade.