Vilodag

Efter en mycket trevlig utgång med i princip alla från Fast track och stora delar av övriga Parelli-människor igår har söndagen ägnats åt att processa ny kunskap. Jag vaknade tidigt som vanligt och gick ner till min häst. Jag hjälpte Dave, som jobbar med underhåll på ranchen, att ge hästarna morgonhö. Det går klart fortare om en kör pick-upen och en annan kastar in hö än om man ensam måste stanna bilen och gå ut och ge hö, plus att jag tyckte att det var roligt ;).

Brian och jag åt frukost på ett trevligt ställe nere i Pagosa sedan pluggade vi lite teori. Till lunch lagade Anouk pasta med tomatsås i skolåda i microvågsugnen, vår paradrätt ;).

Sedan var det dax för premiärbad i San Juan floden som rinner genom Pagosa Springs. Floden är kall, jag antar att vattnet kommer från bergen, men det kommer även vatten från underjordiska källor som är varmt. Här luktar äggfis, det vill säga svavel precis som i Rotorua på Nya Zealand, fast inte lika starkt.

 

Kvällsunderhållning, med en betande Babe vid min sida, blev en sprakande solnedgång och Pete och Rivers lek.

Batterierna är härmed laddade för den avslutande veckan som inleds imorgon. Jag ser fram emot att sätta tänderna i vad helst som kommer att stå på schemat. Mest ser jag dock fram emot att Kristoffer kommer hit!

En reaktion på “Vilodag

Kommentarer inaktiverade.