Testing

Idag har vi testats hela dagen. På förmiddagen var det on line och liberty plus tool savvy och på eftermiddagen freestyle och finesse. Babe var en superduktig ponny! De första dagarna stod hon på bakbenen i circling game, idag gav hon mig sex varv i trav med byte av riktning, sex varv till och byte av riktning. De första dagarna gick hon ständigt ifrån mig i liberty, idag kunde vi leka alla sju lekarna. De första dagarna hade hon inte haft ett bett i munnen på minst ett år och sammanlagt blivit riden ungefär ett halvår, idag kunde vi till och med visa finesse med koncentrerad tygel. Vilket sinne hon har den lilla hästen, jag är imponerad!

Plötsligt, när jag stod i kö för den sista freestyle-uppgiften ser jag en välbekant figur komma promenerandes: Kristoffer! Lyckan är gjord.

Här är ett foto på Marianne från Falkenberg och hennes häst. Säg hej om ni känner henne så lovar jag att hälsa 😉