Sista undervisningsdagen

Imorse vaknade jag tidigare än vanligt, men vad gör det när jag vaknade till vyn ovan?!

Vi började dagen med att leka med våra hästar. Babe och jag lekte on line och liberty. Det var lite saker jag ville jobba vidare på inför testningen imorgon. Babe gjorde bra ifrån sig och vi undemandade lite med att beta i skuggan. Sedan gick Kristi igenom lite teorifrågor som några av oss hade. Efter lunch hade vi drill team med hästarna, det var superkul! Plus att det tillförde ett syfte till de olika manövrarna.

       

Sedan var det dags för teoritest. Det var samma prov som i början och det ska ha gått bra.

  

Nu, slappa och förbereda för de praktiska proven imorgon. Kristoffer har precis landad i Denver och imorgon kommer han hit!

En reaktion på “Sista undervisningsdagen

Kommentarer inaktiverade.