Parelli Games

Ingen undervisning idag men väl Parelli Games. Babe och jag började on line och jag fick vara noga med att bevara hennes lugn och förtroende. Det gick bra och vi hade roligt. Sedan la jag på henne barbackapadden och satt upp. Neutral lateral flexion, indirekt och direkt tygeltag och follow the rail i skritt och trav. Jag fick några fina varv i skritt och kände att hon var redo för freestyle games. Det gick kanonbra även om hon först blev lite orolig i den lilla arenan. Vi klarade alla uppgifterna inom utsatt tid.

Efteråt var det dags för spotlights då man kunde välja att leka till musik med sin häst. Jag var så nöjd med Babe att jag inte ville riskera de framsteg vi gjort så jag var glad åt att titta på andras spotlights. Pete Rodda var duktig i liberty och freestyle med sin häst.

 

Sist men inte minst var det dags för prisutdelning, vi rovdjur tycker ju om beröm och erkännande =). Först tyckte jag vad då rosetter…  men när jag sedan fick level tre för on line och level fyra för freestyle blev jag glad och stolt över lilla right brain extroverta Babe!

2 reaktion på “Parelli Games

Kommentarer inaktiverade.