Lorenzo

Idag har varit en dag full av hästeri. Först körde jag Lorenzo till Fridhem för att leka med honom i paddocken och rida ut med mamma och Àst. Vädret var fantastiskt, sommar och soligt men svalt och utan insekter; med andra ord som gjort för en dag med hästarna. Lorenzo är stor och stark och vet att utnyttja sin styrka. Han lägger nacken på sned och går åt andra hållet. Jag har nytta av repgrimman då kan jag säga. Annars är han en häst som verkar helt nöjd med att gå i sin egen lilla värld och som är ovan vid, eller ovillig, att följa och relatera till en människas energi och känsla. Men, jag ska nog locka fram honom hoppas jag.

   

Sedan kom Sulans ägare, familjen Östh, för att titta till henne och vårt arbete. Jag demonstrerade lite och sedan lekte de med henne. Sulan var jätteduktig och ville vara till lags. Jag hoppas att de är nöjda med henne.

Nu, utanför hästeriet, bakas det bröd 😉