Lastträning episod 2: Sulans premiärtur


Lastträningen med Sulan har gått bra. Hon har varit lugn och trygg och stått och ätit i godan ro när jag stängt om henne. Så jag tyckte att det var dags att köra en runda idag. Det gick också bra och Sulan gick på lika lugnt efter turen som innan. Videon innehåller inte så mycket action men det är ju inte meningen heller 😉 Framförallt visar jag den så att familen Östh får se Sulans framsteg.

5 reaktion på “Lastträning episod 2: Sulans premiärtur

 1. Du har gjort ett bra jobb (eller vad man nu ska kalla det ”game”) med hästen i lastningen! Ditt lugn är jag imponerad av för det har jag svårt för i lastningssituationer allra hellst med Marksman.

   • Det går bättre iaf. Han är så ofantligt mycket mer LB nu än han någonsin varit i lastningssituationer. Jag har dock inte tränat det så jättemycket på senare tid men jag tror att det inom en greppbar tid kommer att fungera hyffsat bra!

    • Så skönt! Det är lättare att själv vara LB när hästen är det tycker jag. Sedan blir det en uppåtgående spiral. =) Lycka till och kram!

     • Jag håller med helt och hållet! LB är mer hanterbart men det sista har M varit lite ihoptjurad. Kram till dig med!

Kommentarer inaktiverade.