Damerna på seminstation

Idag har mamma och jag varit på Åsjömad seminstation med Berliz och Àst. Det var andra gången vi var där med hästarna. Första gången var för två veckor sedan, då var Berliz och Àst inte i närheten av någon brunst. Idag däremot hade Àst två stora ägg och Berliz två ganska små. Vi lämnade dem på stationen (hästarna alltså, inte bara äggen) och på torsdag morgon ska det ske. Berliz ska betäckas med Ampere 1225 och Àst med Hrafnfaxi fra V-Geldingaholti. Det känns väldigt spännande och jag är glad för att Jeanette och Frank Lilja är så kompetenta och lugna och vänliga både mot hästarna och oss.

  

2 reaktion på “Damerna på seminstation

 1. Va kul!!!
  Hälsade på mitt sto idag på lassols gård där hon står för seminering.
  Även jag har valt ampere 1225. Han är så fin! Det tog sig på första försöket och han ska ha bra simmare har jag hört?
  Har det tagit sig för er? Kanske är lite väl tidigt än att veta?
  Lycka till! Ska hålla mina tummar!

  • Grattis! Det var riktigt kul att höra! Vi såg Ampere på hingstvisningen på Tullstorp och även om de bara visade honom för hand syntes det hur mycket häst han är. =)
   Våra ska kollas på måndag så det är en väntan ännu, jag blir glad för alla hållna tummar.
   Lycka till med ditt sto och foster!

Kommentarer inaktiverade.